Innehåll:

Sveriges Byggindustrier
Box 5054
102 42 Stockholm

Tel: 08-698 58 00
Fax: 08-698 59 00

adsdasd

Startsida 
 

 

Povel – BI:s verktyg för lönsam verksamhetsstyrning

Povel är ett branschanpassat ledningssystem för alla typer av byggföretag, såväl små som stora. Systemet är uppbyggt enligt byggprocessen och hjälper företagen att jobba effektivt med verksamhetsledning.

Klicka här för att se exempel på utvärderingen från de första genomförda introduktioner/utbildningar i Povel.

Nyheter
Nyheter
2015-05-21
Ännu en duktig handledare ansluter till Povel
Per Sjöhult med lång bakgrund på olika positioner inom bygg ansluter glädjande nog till vår kompetenta grupp av Povelhandledare. Per är i dag ordförande i Glasbranschföreningen där han tidigare under ett antal år även var VD. Per har också mångårig erfarenhet från praktisk verksamhetsledning som projektledare och kvalitetschef bl.a. på Byggutbildarna och dåvarande Scandiakonsult. Per finns i Stockholmsområdet men kommer assistera Povelföretag över ett större geografiskt område. Vi hälsar Per välkommen in i Povelgänget!

2015-05-04
B&L Lund omdiplomerade
B&L lund AB med säte i Broddetorp och med både egen produktion och montageverksamhet klarade efter revision sin omdiplomering. Vid revisionen gjordes översyn både av systemet, ute på arbetsplatsen och fabriken för att se att Povel är infört i verksamheten och får avsedd effekt.
Vi gratulerar till den fortsatta PovelDiplomeringen!

2015-04-29
EBAB omdiplomerat

Eriksson Bygg i Mellansverige AB med säte i Lindesberg klarade efter revison under förra veckan sin omdiplomering. Vi gratulerar till den fortsatta diplomeringen!


2015-04-27
Ännu ett företag ansluter till Povelgrupp i Gävle
Företaget AB Byggproduktion i Dalarna från Falun ansluter till i vår Povelgrupp i Gävle som har sin andra träff den 28/4.

2015-04-27
Markbygg Omdiplomerat

Markbyggs bolag; Markbygg Anläggning AB och Markbygg Construction AB genomförde under vecka 16 revisioner av SBcert. Detta mynnade ut i att företag får en ny Diplomeringsperiod och vi ber att få gratulera Markbygg till detta!


Sida 1 av 54
«׀   «     »   ׀»

 

 

 

Kund- och intressentinformation
Klicka här!


Povel, informations-
folder (pdf)

Povel profilprodukter

 

Om cookies

Logga in
2015-05-22